Online Ligtv İzlemek İçin www.eligtvseyret.blogspot.com Adresini Ziyaret Ediniz

30 Nisan 2009 Perşembe

Polis Filmini İnternetten İzle,Polis İzle

Yönetmen Onur Ünlü
Senaryo Onur Ünlü
Oyuncular Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ragıp Savaş, Sermiyan Midyat, Zafer Diper
Filmin Türü Polisiye, Drama
Orijinal Adı Polis
Yapımcı Firma Eflatun Film
Filmin Süresi 120 dakika
Dağıtıcı Firma Medyavizyon
Vizyon Tarihi 16.02.2007

Filmin Konusu

63. yaşını bugün dolduracak olan emektar ve efsanevi cinayet masası polisi Musa Rami, yıllardır peşinde olduğu meşhur mafya babası Payidar Selanikli’nin küçük oğlu Volkan Selanikli’yi öldürmek zorunda kalır. Volkan Selanikli ölürken Musa Rami’ye ağır tehditlerde bulunur fakat Musa Rami bunları önemsemez. Hatta aynı günün akşamı, ailesinin kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü partisi, Musa Rami’nin keyfini daha da artırır. Ancak ertesi gün polis merkezine gittiğinde tehditlerin ayyuka çıktığını öğrenir. Hatta gün içinde küçük torunu ile gezerken adamın birisi Musa Rami’nin kulağına bütün ailesini tek tek öldüreceklerini fısıldar. Fakat Musa Rami bu tehditlere kulak asacak durumda değildir; çünkü aklı, suç sosyolojisi üzerine hazırladığı bitirme tezi için kendisinden yardım alan genç Funda’yla fazlasıyla meşguldür. Ancak ‘tarzı’ gereği, asla haddini aşmaz ve Funda’ya duyduğu derin aşkı ona hissettirmez bile. Ne var ki, Funda ile görüştükleri bir günün sonunda ağzından burnundan aniden kan boşanınca gittiği kadim dostu Doktor Demir, ona, beyninde ur olduğunu ve en fazla iki ay içerisinde öleceğini söyler. Bu haber, Rami’yi ilkelerinden fedakârlık edip, hem ailesi hem de Funda’yla ilgili daha hızlı kararlar almak zorunda bırakacaktır.


....
Devamı >>

Örümcek Adam 4 Filmini Full Kesintisiz İzle

Spider Man 4 Fragmanı www.supersinema.blogspot.com


Yönetmen: Sam Raimi


Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik, Dram


Yapım: ABD 2009 (Renkli)


Dil: İngilizce




Fragman


....
Devamı >>

Ölülerin Günü Filmini İzle


Türkçe dublaj
Tür : Korku / Gerilim / Bilim Kurgu
Yönetmen : George A. Romero
Senaryo : George A. Romero
Görüntü Yönetmeni : Michael Gornick
Müzik : John Harrison
Yapım : 1985, ABD , 102 dk.



....
Devamı >>

Hui Buh Filmini Full Netten İzle


Tür : Animasyon / Fantastik / Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2006
Yönetmen : Sebastian Niemann
Senaryo : Sebastian Niemann
Yapım : 2006, ABD Germany

Ortaçağ’da bir şatoda yaşayan Sr. Balduin kumar masasında arkadaşları tarafından düzenbazlık ile suçlanınca onlardan kaçmak zorunda kalır. Fakat bu kaçış şatonun camından uçuruma düşmesi ile son bulur.

Sr. Balduin’in bedeni her ne kadar şatodan ayrılmış olsa da, ruhu orada bir hayalet olarak yaşamaya devam edecektir. İşte her şey de bundan sonra başlar. Şatonun yeni sahipleri şatoya yerleşince işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Hayaleti gören tek kişi ise şatonun yeni sahiplerinin hizmetçilerinden birinin küçük ve şirin oğludur. Ailece izlenebilecek, korku komedi tadındaki bu harika filmi sakın kaçırmayın!



....
Devamı >>

Anaconda 3 Filmini Full İzle,Direk İzle


Yapım Yılı: 2008
Ülke: USA
Yönetmen: Don E. FauntLeRoy
Tür: Action Horro
Oyuncular: Crystal Allen, David Hasselhoff, John Rhys-Davies, Patrick Regis






....
Devamı >>

Yasar Ne Yasar Ne Yasamaz Full İzle - Safak Sezer 2008



Konusu:Yaşar Yaşamaz’ın hayat hikayesi, ismi gibi ilginçliklerle doludur.Bu hikaye, Yaşar’ın hapse girmesiyle başlayacaktır.Yaşar’ın girdiği koğuştaki insanlar ona karşı sıcak davranırlar, bununla beraber koğuşun ağası olan Halil, onun hapse girecek tipte olmadığını düşünmektedir ve Yaşar’ın hikayesini merak eder.Bunun üzerine Yaşar’da hikayesini anlatmaya başlar.Küçükken annesi ölmüştür Yaşar’ın ve Onu babası büyütmüştür.İsmi ise, ölen kardeşlerinden dolayı verilmiştir.İlkokula gitme zamanı geldiğinde nüfus kağıdı gerekmiş, ancak bunun için nüfus dairesine gittiklerinde daha önce iki kez şehit düşerek öldüğünü öğrenmişlerdir.Durum böyle olunca nüfus kâğıdını alamamış ve okula yazılamamıştır.Babasıda onu yanında tarlaya çalışmaya götürmüştür.Günler geçmiş ve Yaşar Ayşe’yi sevmiş, onunla yuva kurmak istemiştir.Ancak evlenmeleri nüfus kâğıdına bağlıdır.Nüfus kağıdı bir şekilde alınır düşüncesiyle sözleri kesilir, nişan yapılırken bu kezde jandarma gelir ve Yaşar’ı askere götürmek için teslim alır.Nüfus kaydı olmadığından tezkere alamayan Yaşar dört yıllık askerdir.Neyseki günün birinde komutanı bu durumdan bıkar ve özel bir evrakla Yaşar’ı köyüne gönderir.Köye dönen Yaşar, babasının öldüğünü öğrenir.Babasının ölmeden önce kooperatife olan borcu nedeniyle icra gelir.Yaşar’ın nüfus kaydı yoktur ve bu nedenle mal varlıklarının tümü gider.Ayşe ile evlenemeyeceğini anlayınca çareyi onu kaçırmakta bulan Yaşar, Ayşe’yi alıp İstanbul’a gelir.Burada kapıcılık yaparak ekmeğini kazanmaya çalışır, ancak sorunlar henüz bitmemiştir.

CD 1
CD2
CD3
CD 4
....
Devamı >>

Hellboy 2 İndirmeden Seyret

http://electricityandlust.files.wordpress.com/2008/05/hellboy-2.jpg
Yapım :2008, ABD
Tür :Animasyon / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi / Dram / Fantastik / Gerilim / Komedi / Korku / Macera / Savaş
Yönetmen :Guillermo del Toro
Senaryo :Guillermo del Toro, Mike Mignola (Kitap)
Oyuncular :Luke Goss, Doug Jones, Thomas Kretschmann, John Hurt, Ron Perlman, Selma Blair, Jeffrey Tambor, James Dodd, John Alexander, eth Mcfarlene, Anna Walton
Seslendirenler :Thomas Kretschmann
Yapımcı :Lawrence Gordon, Lloyd Levin
Görüntü Yönetmeni :Guillermo Navarro
Müzik :Danny Elfman
Dağıtım :UIP Filmcilik
Süre :2 saat, 00 dk.
Gösterm Tarihi :26 Eylül 2008

Efsaneler alemi Dünya’yı yönetmek için insanlığa karşı bir ayaklanma başlatır, bunun üzerine Hellboy ve takımına dünyayı bu isyankar yaratıklardan kurtarmaktan başka çare kalmaz.




bölüm 1

bölüm 2

bölüm 3

bölüm 4

bölüm 5

bölüm 6


....
Devamı >>

29 Nisan 2009 Çarşamba

Ölümcül Deney 3 Filmini Full İzle,İnternetten İzle





....
Devamı >>

Kninght Will Fall İn İzle 2008 " Kara Şimşek " Online İzle


















....
Devamı >>

Cumhurbaşkanı Öteki Türkiyede Filmini İzle

http://moviegrande.com/sinema/images/cumhurbaskani.jpg



Yapım :2007, Türkiye
Tür :
Komedi
Yönetmen
:Zeki Alasya
Senaryo
:Faruk Karaçay Oyuncular :Zeki Alasya, Derya Baykal, Şahap Sayılgancinetr.org, Bahadır Tokmak, Süleyman Demirel, Yeliz Yeşilmen
Yapımcı
:Cemil Çetin
Dağıtım
:Kenda film

Konusu: Bir gün siyasetin yüksek temposundan yorulan ve sadece kısa bir süreliğine de olsa soluk almak amacıyla gizlice firar eden Cumhurbaşkanı halkın arasına karışır. First lady ve Cumhurbaşkanı’ndan oluşan bu ‘VIP’ (!) firar ekibine Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari daha katılır; hayat kadını Buse....



CD 1



....
Devamı >>

Toxic 2008 - Toksik 2008 Full izle

Yönetmen: Alan Pao

Yapım Yılı: 2008

Dil: İngilizce

Ülke: Amerika

Tür: Dram

Tüm Türler: Dram

Görüntü: Renkli

Oyuncular:Susan Ward,Corey Large,Master P,Dominique Swain,Danny Trejo,Charity Shea,Tom Sizemore,Bai Ling,Costas Mandylor,Lochlyn Munro















....
Devamı >>

Merhaba Dünyali - Martian Child İzle




Konusu
:David Gordon, küçüklüğünde hep sıra dışı bir çocuk olmuştur. Uzaylıların gelip kendisini asıl evine götüreceklerini hayal etmiştir. “Uzaylı” olarak görülen David, uzaylılar tarafından kaçırılmamış ama bilimkurgu yazarı olmuştur. Zeki fakat sorunlu bir çocuk olan 6 yaşındaki Dennis’i evlat edinmeye karar verir. Kendi hayal dünyasında yaşayan ve “uzaylı” olduğuna inanan Dennis ile iletişim kurmak oldukça zordur. Fakat David, Dennis’i tüm tuhaflıklarıyla kabul etmiş ve aralarında özel bir bağ kurulmuştur. Sosyal Hizmetler, Dennis’i geri almaya geldiğinde o evden kaçar ve beklenmedik olaylar birbirini izler...






















....
Devamı >>

Dante 01 Filmini İzle,Bedava Full İzle

http://www.ekolay.net/sinema/images/film/afis/dante01.jpg

Yapım : 2008, Fransa

Tür : Bilim Kurgu

Yönetmen : Marc Caro

Oyuncular : Lambert Wilson, Dominique Pinon, Gérald Laroche, Linh Dan Pham, Yann Collette, Bruno

Süre : 1 saat, 28 dk.

Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008

Konusu: Dante 01 yüksek güvenlikli bir uzay gemisi hapishanesidir. Aynı zamanda bir psikiyatrik araştırma merkezi olarak da kullanılan hapishanede, çok tehlikeli bir grup suçlunun kobay olarak kullanıldığı yasal olmayan bir dizi nano-teknolojik deney yapılmaktadır.

Üste bulunan 7 mahkum, 3 idari görevli ve 2 doktora, dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George da katılır.efilmizle.net Saint George kendi içindeki canavarı kontrol altına almaya çalışmaktadır. Bu canavar, dehşet verici bir labirente benzeyen uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, üste kalanların isyanlarına sebep olacaktır.








....
Devamı >>

Vahşi Vahşi Batı Filmini İzle





Konusu: Özel Devlet ajanı olan James West (Will Smith), üstün yetenekli ve son derece karizmatik birisidir. Kılık değiştirmekte ün yapmış ve aynı zamanda bir mucit olan Artemus Gordon (Kevin Kline) da yine onun gibi özel devlet ajanıdır. İkisi birlikte yine kötülerle mücadele etmekte. Peşine düşdükleri Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) Birleşik Devletler Başkanı'na suikast düzenlemeyi planlamaktadır.









....
Devamı >>

Kanunsuz Teklif Filmini Full İzle,Bedava İzle

http://z.about.com/d/movies/1/0/_/w/P/illegaltenderposter.jpg









....
Devamı >>

Aç Gözünü Filmini Full İzle


Filmin Konusu

Hayatının baharında, genç ve güzel yüzlü Cesar (Eduardo Noriega) fazlasıyla güvendiği yüzünün şeklini bir kazada kaybedince yıkılır. Bir gün bir partide Sofia (Penelope Cruz) ile tanışır ve ona tutkuyla bağlanır. Lineer bir kurgu yapısına sahip olmayan filmde bir süre sonra Cesar korkunç kabuslarıyla yüzleşecektir.











....
Devamı >>

Bitirim İkili 3 Filmini İzle,Full İzle

http://www.intersinema.com/film/resimler/16/1600_a_5393.jpg
Yönetmen: Brett Ratner
Oyuncular: Chris Tucker, Jackie Chan, Hiroyuki Sanada, Youki Kudoh, Noémie Lenoir
Senaryo: Jeff Nathanson, Ross LaManna
Yapımcılar: Toby Emmerich, Arthur Sarkissian, Roger Birnbaum
Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro
Prodüksiyon Tasarımı :Ed Werreaux
Kostüm Tasarımı: Betsy Heimann
Kurgu :Mark Helfrich, Billy Weber
Özgün Müzik: Lalo Schifrin
Yapımcı Stüdyo: New Line Cinema

Türkiye Dağıtımı Medyavizyon

Bu sefer Paris'in altını üstüne getirecekler.

Los Angeles'ın kilometrelerce uzağında, Paris'in kalbinde bir sır yatıyor. Sırrı öğrenen Büyükelçi Han ise bunu açığa çıkarmak üzere. Dünyaca ünlü organize terör örgütü Triad'ın bilgilerine ulaşan Han, örgütün zirvesi Shy Shen'in gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesine'ne açıklamasına kısa bir süre kala bir suikast kurşunuyla susturuluyor.

Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu var…

Los Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döndü… Ama bu sefer ikisinin de bilmedikleri bir yerde, Paris'teler… Bitirim İkili 3'te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han'ın kızı Soo Yung'u kurtarmak.

Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmiyorlar. Fakat zaman geçtikçe Paris'in banliyölerinden Eiffel Kulesi'nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad'la büyük bir mücadeleye girişecekler. Bitirim İkili'nin en sıkı macerasına hazır olun.

Jackie Chan ve Chris Tucker serinin ilk iki filminin yönetmeni Brett Ratner'la yeni bir macera için tekrar birlikteler. Paris'te geçen Bitirim İkili 3, Triad çetesi, güzel kadınlar, arıza bir taksi şoförü ve Triad'ın kirli işlerini ortaya çıkarmak isteyen veteran bir Fransız dedektif etrafında dönüyor.
İkiliye bu yeni macerada bir dizi yetenekli oyuncu da eşlik ediyor. Müfettiş Lee'yle gizemli bir bağlantısı olan Triadlı suikastçı Kenji'yi Hiroyuki Sanada, güzel olduğu kadar tehlikeli gece kulübü sahibi Jasmine'i, Youki Kudoh, Dünya Suç Mahkemesi'nin Başkanı Reynard'ı ise usta aktör Max Von Sydow canlandırıyor. Hikayeye renk katan geçimsiz taksi şoförünü Fransız aktör ve yapımcı Yvann Attal beyaz perdeye yansıtırken, efsanevi yönetmen Roman Polanski de kendine göre yöntemleri olan Fransız dedektif Revi'yi oynuyor. Fransızların yeni nesil aktrislerinden Noémie Lenoir, Triad'ın karanlık işlerini gün ışığına çıkarabilecek Genevieve rolünü üstleniyor. Diğer yardımcı rollerde ise Zhang Jingchu, Tzi Ma, dana Ivey ve Henry Q yer alıyor.

Yapım Hakkında:1998'deki serinin ilk filminde Jackie Chan ve Chris Tucker, belki de sinema tarihinin en neşeli “uyumsuz” ikililerinden birini oluşturdular. Bitirim İkili, X-Men: The Last Stand ve Red Dragon filmlerinin yönetmeni Brett Ratner, Chris Tucker için “O tam bir komedi dehası. Son derece yetenekli, insanlar onun her dediğine gülebilir. Ayrıca mimikleri de olağanüstü. Sözcüklerle anlatılamayacak şeyleri, o yüzüyle anlatma yeteneğine sahip” diyor

Heyecanla izlediğimiz Jackie Chan Filminin bir yenisini daha sizlere sergiliyoruz bu muhteşem komedi filmini izlemeyi kaçırmayınız yorumlarıda eksik etmeyiniz:)


....
Devamı >>

Stuck Filmini İnternetten İzle

http://media.movieweb.com/galleries/5374/posters/poster1.jpg

Tür : Korku / Gerilim

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Stuart Gordon

Senaryo : John Strysik , Stuart Gordon (Kitap)

Yapım : 2007, Kanada / ABD / İngiltere

Süre:94 dk.








....
Devamı >>

Testere 4 Filmini Full İzle,Testere 4 İzle










....
Devamı >>

28 Nisan 2009 Salı

Korkusuz Filmini İzle,Jetli Korkusuz Filmini Full İzle



Filmin Konusu

Fok Yuanjia (Li) Çin'de dünyaca tanınmış dövüşçü olan babasının mirasını devam ettirmeyi hayal etmektedir. Fakat, bu amacını gerçekleştirdikten sonra, başına gelen trajik bir olay yüzünden bir kaç seneliğine ortadan kaybolur. Ve ülkesinin onurunun söz konusu olduğu uluslararası bir turnuvaya kadar kendisinden haber alınamaz.






Devamı >>

Titanic 2 Full İzle,Titanic 2 Filmini İzle


Tür : Aksiyon / Gerilim / Korku
Yönetmen : James Cameron
Senaryo : James Cameron, James Cameron (Kitap)
Oyuncular : Kate Winslet, Leonardo DiCaprio
Yapımcı : Jon Landau
Görüntü Yönetmeni : Russel Carpenter
Müzik : James Horner
Filmin Konusu : Titanik 2 cekildi. Yakinda sinemalara gelecek. ilk filmin sonunda ölen Jack, Titanik'in kalintilarinda buz kalıbı halinde bulunur. Yüzeye çıkarıldıktan sonra birtakım bilimsel çalışmalarla hayata döner ve eski aşkını arar... ilk filmdeki havayi kaybetmemek icin 'My heart will go on' un remix'ini kullanmislar.
İşte Fragmanı


Devamı >>

Mad Money Filmini Full İzle,Direk İzle

http://www.iwatchstuff.com/2007/11/20/mad-money-poster.jpg

Tür : Komedi / Gerilim / Suç

Yönetmen : Callie Khouri

Senaryo : Glenn Gers

Görüntü Yönetmeni : John Bailey

Yapım : 2008, ABD

Süre: 104 dakika...iyi seyirler...


Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

Bölüm 4

Bölüm 5


Devamı >>

Mahrem Şeyler Filmini Bedava İzle

Dram Filmi izle / Fantastik Film izle / Romantik Film izle / Erotik Film izle

Film izleyin Konusu : Erotizmin sert bir toplum eleştirisi ile birleştiği, Cannes film festivalinde eleştirmenlerden özel ödül alan, seyircinin estetik ve entellektüel beklentilerini sonuna kadar karşılayan, baştan çıkarıcı bir film. Paris'in göbeğinde yaşayan strip-teaseci Nathalie ve barmen Sandrine, sadece erkeklere yaşam hakkı tanıyana modern hayatın acımasızlığı ile yüzyüzedirler. Sürekli kaybeden taraf olmaktan sıkılan iki kadın para, güç ve kariyer sahibi olmak için birbirlerine destek olmaya karar verirler. Hedefleri doğrultusunda doğru ya da yanlış dinlemen herşeyi yapmaya hazır olan iki kadının arasında önüne geçilmez bir cinsel çekim oluşur. Cinselliklerinin sınırlarını test eden ikili bu düzen içinde hayatta kalmak için ellerindeki silahı, seksi kullanmaya karar verirler. Erkeklerin iktidarı elinde tuttukları düzende Sandrine ve Nathalie dişiliklerini kullanarak hayal edemiyecekleri kadar yukarıya çıkarlar.






Devamı >>

Kod Adı Temizlikçi Filmini Full İzle,Online İzle

























Filmin Konusu : Jake Rogerler otelde çalışan sıradan bir hizmetçidir, ama unutkanlığı sayesinde kendini CIA için çalışan bir ajan olarak görmektedir.Film izle, Full Film izle, dzi izle, Bir gün kendini otelin odasında, ölü bir CIA ajanı ve bir evrak çantasının yanında uyanmış bulur ve her şey bundan sonra başlar.

Tür : Aksiyon / Komedi / Suç

Yönetmen: Les Myfield

Oyuncular: Cedric the Entertainer Lucy Liu Nicholette Sheridan














Devamı >>

Asterix Ve Oburix Filmini Full izle


http://www.guzelresimler.net/data/media/20/ast_b.jpg




Tür
:Aile-Fantastik-Macera-Komedi

Yapım:Fransa/Almanya/ispanya,2008

Süre: 1 saat,55 dakika

Gösterim Tarihi: 1 Şubat 2008

Konusu:Genç ve korkusuz Galyalı Alafolix, Yunan prensesi Irina’ya aşık olur.cinetr.org efilmizle.net Asterix ve Hopdediks’in yardımıyla, olimpiyat oyunlarını ve başta da Irina’nın kalbini kazanabilmek için Yunanistan’a gelir..







Devamı >>

27 Nisan 2009 Pazartesi

Love and izle Other Disasters Filmini Online Full İzle


http://aycu14.webshots.com/image/25293/2000471919378799448_rs.jpg




Tür
:Komedi-Romantik

Yapım: 2006,Fransa

Süre:1 saat 30 dk.




Cd 1

Cd 2

Cd 3

Cd 4

Cd 5


Devamı >>

Benim Çılgın Türk Düğünüm Filmini Full İzle






















Yapım : 2006, Almanya
Tür : Komedi Filmi izle

Yönetmen : Stefan Holtz

Senaryo : Daniel Speck

Oyuncular : Baki Davrak, Aykut Kayacık, Hilmi Sözer, Özay Fecht, Florian David Fitz, Mandala Tayde, Katrin Sab, Suzan Demircan, Ercan Özçelik, Charly Hübner

Yapımcı : Anita Schneider, Nina Müller, Christian Becker, Janine Jackowski

Görüntü Yönetmeni : tephan Wagner, Bernhard Jasper


Müzik : Rainer Kühn

Süre : 1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi : 30 Mart 2006



etiketler:Benim Çılgın Türk Düğünüm - Meine Verrückte Türkische Hochzeit, Benim Çılgın Türk Düğünüm izle, Benim Çılgın Türk Düğünüm filmini izle, Benim Çılgın Türk Düğünüm türkçe izle, Benim Çılgın Türk Düğünüm tr dublaj online ücretsiz indirmeden full tam ekran film izle ücretsiz film izle online film izle sinema izle seyret dizi izle full dizi izle full film izle, film izle, dizi izle, online film izle, full film izle
















Devamı >>

26 Nisan 2009 Pazar

Bolt Filmini Full Bedava İzle


Bolt - [ Tr Dublaj ]
Tür : Fantastik / Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : Byron Howard , Chris Williams
Senaryo : Chris Sanders (Kitap)
Yapım : 2008, ABD

Seslendirenler : Miley Cyrus (Penny) , John Travolta ( Bolt) , Malcolm McDowell , Nick Swardson , Diedrich Bader , Chloe Moretz (Genç Penny)
Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur.

Bir gün stüdyodan istemeden uzaklaşır ve aslında bir dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda, Bolt süper güçlerinin aslında var olmadığını ve stüdyo dışında kalan dünya gerçeğinin çok daha farklı olduğunu anlar.

Bolt’u usta oyuncu John Travolta’nın seslendirdiği film, Walt Disney Animasyon Stüdyoları’nda CGI teknolojisiyle hazırlandı.










Devamı >>

Dövüş Kulubü Filmini Full İzle



Dövüş Külübü - Fight Club
Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Aralık 1999
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Jim Uhls , Chuck Palahniuk (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cronenweth
Müzik : The Dust Brothers
Yapım : 1999, ABD , 139 dk.

Oyuncular

Brad Pitt (Tyler Durden) , Edward Norton (Anlatıcı) , Helena Bonham Carter (Marla Singer) , Meat Loaf (Bob) , Zach Grenier (Richard Chesler) , Richmond Arquette (Stajyer) , David Andrews (Thomas) , Rachel Singer (Chloe)
Dövüş kulübünün ilk kuralı, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır. Dövüş kulübünün ikinci kuralı da, kulüp hakkında konuşmamaktır…

Filmin baş kişisi, sıradan hayatının girdaplarında bunalımlar geçiren bir sigorta müfettişi olan Jack, Kanserli olmadığı halde, uykusuzluğunu yenmek ve hayatına anlam katmak adına, kanserlilere moral destek sağlayan terapi gruplarına katılır. Orada, Marla Singer adlı bir kızla garip bir yakınlık kurar.

Bir iş gezisi dönüşü ise, Tyler Durden adlı egzantrik karakterle tanışır. Durden, Jack’in olmak isteyip de olamadığı adam gibidir. Tyler’ın girişimleriyle bir yeraltı faaliyeti olarak başlayan dövüş kulübü, Jack’e hayatında yepyeni kapılar açacaktır… Ve tabii, bu kapılardan ister istemez Marla geçecektir… Fakat… Tyler Durden gerçekte kimdir?




Devamı >>

Deli Deli Olma Filmini Full İzle


Vizyon Tarihi : 17 Nisan 2009
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Tür : Dram
Senaryo : Hazel Sevim Ünsal
Görüntü Yön. : Mustafa Kuşcu
Yapım : 2008 - Türkiye
Oyuncular : Tarık Akan (Mişka) , Şerif Sezer (Popuç) , Levent Tülek (Şemistan) , Cemile Nihan (Alma)

Filmin Özeti

Çocukken ailesiyle Çar'ın Rusya'da yaşamalarını istemedikleri için göçe zorlanan bir Malakan olan Mişka, maddi sıkıntıya düşmüştür ve borçlarını ödemek için ailesinden kalan piyanoyu satmak istemektedir. Karslı köy kızı Alma ise bu piyanoyu çalabilmek için adeta deliriyordur.

Köyün huysuz ihtiyarı Popuç, Mişka’dan nefret eder ve köyde yaşamasını istemez. Köylüler bir zarar görmedikleri hatta sevdikleri kendi halinde, barışçı, yardımsever Mişka ile Popuç arasında kalmışlardır.

Mişka ve Popuç'un torunu Alma arasında oluşan sıcak bir dostluk üzerinden köyün kendine has hikayeleri ortaya çıkar.



Devamı >>

Sinsi Tehlike Filmini Bedava İzle,Full İzle



Sinsi Tehlike - Something Beneath
Yapım :2007, Kanada
Tür : Macera / Aksiyon
Yönetmen: David Winning
Yapımcı :Phyllis Laing
Görüntü Yönetmeni :Brenton Spencer
Müzik :Michael Richard Plowman
Süre :1 saat, 30 dk.

Senaryo :Mark Mullin, Ethlie Ann Vare
Oyuncular:Kevin Sorbo, Brittany Scobie, Peter Macneill, Brendan Beiser, NataliBrown, Gordon Tanner, Tom Keenan, Blake Taylor, Frank Adamson, PagieBannister, Brett Donahue

Filmin Konusu :
İlerigelen Çevreci aktivist Rahip Douglas Middleton, (Kevin Sorbo) tarihöncesi yeraltı canavarını, konferanstaki bütün iş arkadaşlarınıavlamadan önce onu durdurmalı ya da kendisi de kurban olmalıdır.










Devamı >>

Vurgun Filmini Bedava Full İzle


Güzel bir suç ve polisiye kovalamaca filmi.
Columbus Day, Vurgun
Yapım : 2008 (USA)
Yönetmen : Charles Burmeister
Tür : Dram / Gerilim / Suç

Senaryo : Charles Burmeister

FİLMİN KONUSU

Hayatının soygunundan sonra bir hırsız, çaldığı malları satma anlaşması yaptığı ortağı ile buluşmak için şehir parkında polisten gizlenir. Burada prekosiyoz hastası, zamanından önce gelişmiş ve parkta yaşayan bir çocukla garip bir arkadaşlık kurar. Çocuk, adamı eski karısı ve iyice uzaklaştığı kızını araması için kışkırtmaktadır. Adam artık zengin olduğunu düşündüğü için onlarla tekrar bir aile olma umudu vardır. Ama işler umduğu gibi gitmez ve elindeki malları paraya çevirmenin çok farklı bir yolunu bulur. Şimdi iki amacı vardır: Parkta yaşayan bu ileri zekalı, savunmasız çocuğu bir şekilde koruma altına almak, sonra da Florida’ya kaçarak tekrar aileden biri olmak… İkisi de








Devamı >>

Kurt Kapanı Filmini Bedava İzle


Kurt Kapanı - Wolfhound
Yapım: 2007 ~ Rusya
Tür: Fantastik
Yönetmen: Nikolai Lebedev
Senaryo: Mariya Semyonova, Nikolai Lebedev
Senaryo (Kitap): Mariya Semyonova
Yapımcı: Yuri Moroz, Sergey Danielyan, Ruben Dishdishyan
Görüntü Yönetmeni: Irek Hartowicz
Müzik: Aleksei Rybnikov
Süre: 2 saat 15 dk

Filmin Özeti:Ölümlelanetlenmişti fakat kurtuldu. O, yerle bir edilen Serie Psi kabilesininson kalan kişisi ve kendine Volkadov ismini vermiş muhteşem birsavaşçı. Ölümden kurtulmayı başaran Volkadov’unamacı kabilesini yok eden Ludoed’inden öç almaktır..











Devamı >>

Laid To Rest Filmini izle,Laid To Rest izle


Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Robert Hall
Senaryo:Robert Hall
Yapımcı:Bobbi Hall, Chang Tseng
Görüntü Yönetmeni:Scott Winig
Süre:1 saat 30 dk








Devamı >>

Son Vuruş Filmini Bedava İzle


Son Vuruş,Carnera: The Walking Mountain TR Dublaj
Yönetmen :Renzo Martinelli
Oyuncular: Andrea Iaia,Anna Valle Paolo Seganti
Tür : Dram
Yapım: 2008 -İtalya
Senaryo :Renzo Martinelli
Müzik: Aldo De Scalzi

Film Açıklaması:
1933.Primo Carnera, Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonu olan ilk ve tek İtalyanolarak tarihe geçti. Bu zaferi, ağırbaşlı ve onurlu bir şekilde taşıdı.Ölünceye kadar karısına sadık kalan iyi bir eş ve çocuklarına zorluklarkarşısında asla vazgeçmemeyi öğreten iyi bir baba oldu. Sıradışıcesareti ile sıradışı bir yaşam sürdü. Hem profesyonel yaşamında, hemde özel yaşamında prensiplerinden asla vazgeçmedi ve çocukları ileyaşatmaya devam etti.










Devamı >>

Mücize Bir Gece Filmini Full Bedava İzle



Müzede Bir Gece - Night at the Museum
Tür : Fantastik / Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 29 Aralık 2006
Yönetmen : Shawn Levy
Senaryo : Robert Ben Garant , Thomas Lennon , Milan Trenc (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2006, ABD

Oyuncular

Ben Stiller (Larry Daley) , Robin Williams (Theodore Roosevelt) , Dick Van Dyke (Cecil Fredericks) , Steve Coogan (Napoleon) , Patrick Gallagher (Attila the Hun) , Carla Gugino , Stefán Karl Stefánsson (voice) , Owen Wilson (Jedidiah)

Koskoca bir tarih müzesinde kopyaları sergilenen tarihi kişiliklerin en az sizin kadar canlı olduklarını farketseniz ne yaparsınız? Ulusal Tarih Müzesi’nde gece bekçisi olarak yeni göreve başlayan Larry, bir gece birden bire canlanıveren bu donuk mumyaları görünce inanılmaz bir şok geçirir.

Gece herkes elini eteğini çektikten sonra canlanarak müzeyi birbirine katan bu mumyalar, Larry için tam bir baş belası olur. Çünkü bu işe çok fazla ihtiyacı vardır ve tüm bu zorluklara rağmen müzedeki asayişi sağlayarak işini kaybetmemeye çalışacaktır.

Sürüsüne Bereket ve Pembe Panter gibi filmlerin yönetmeni olan Shawn Levy, Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson gibi isimlerle renklendirdiği sevimli komediyi beyazperdeye taşıyor.






Devamı >>

Rocky 5 Filmini Full İzle


Rocky - 5 Filminin Konusu : Ivan Drago ile geçirdiği ağır maçın ardından evine geri dönen Rocky Balboa, maçtan beyninde bir hasarla çıkmıştır. Hastalığı nedeniyle ringlere dönme konusunda isteksiz gözüken Rocky, başka boksörlerin antrönörlüğünü yapmaya başlar.. Yapım : 1990, ABD Tür : Aksiyon / Dram / Spor Yönetmen : John G. Avildsen Senaryo : Sylvester Stallone Oyuncular : Burt Young, Sylvester Stallone, Tony Burton, Talia Shire, Burgess Meredith, Sage Stallone Yapımcı : Robert Chartoff Görüntü Yönetmeni : Steven B. Poster Müzik : Bill Conti Süre : 1 saat, 44 dk. Gösterim Tarihi : 16 Kasım 1990





Devamı >>

Özgürlük Savaşçısı Filmini Full İzle



Tür : Aksiyon / Macera / Fantastik / Video Oyunu
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Uwe Boll
Senaryo : Glenn M. Benest , David Freeman , Doug Taylor
Görüntü Yönetmeni : Mathias Neumann

Müzik : Henning Lohner
Yapım : 2006, Almanya / Kanada / ABD

Oyuncular

Jason Statham (Farmer Daimon) , John Rhys Davies (Merick) , Ray Liotta (Gallian) , Matthew Lillard (Duke Farrow) , Leelee Sobieski (Muriella) , Burt Reynolds (King Konreid) , Will Sanderson (Bastian) , Ron Perlman (Norrick) , Claire Forlani (Solona) , Brian J. White (Tarish) , Kristanna Loken (Elora) , Gabrielle Rose (Delinda)
Herkesin kendisini “Çiftçi” diye çağırdığı köylünün hayatı, hayvani yaratıklardan oluşan ve Krug adı verilen bir ordunun baskını ile alt üst olur. Krug’lar oğlunu öldürüp karısı Solana’yı kaçırırlar.

Çiftçi, barış dolu dünyasının alt üst olmasıyla öç almak için arkadaşları Norick ve Bastian’ı da yanına alarak Krug ordusunun elinden Solana’yı kurtarmak için yola çıkar.





Devamı >>